Som sårbarhed support/intimkoordinator på TV, film og teater, er jeg med til at sikre tryghed i processen, både for skuespillerne/medvirkende og resten af holdet.

 

Mit arbejde på fiktions projekter kan blandt andet bestå i:

 

 • Facilitering af dialogen mellem skuespiller og instruktør om indholdet af de intime scener.

 

 • Forberede skuespilleren følelsesmæssigt på de intime scener, tilbyde støtte under optagelserne, samt evt. debriefing efterfølgende.

 

 • Være med til at sikre et trygt arbejdsmiljø, så skuespillerne kan udføre scenerne.

 

 • Sikre at de etiske retningslinjer, som produktionsselskabet har udarbejdet, bliver fulgt.

 

 • Koordinere med de rette afdelinger, såsom kostume og makeup, at skuespillerne har de ting til rådighed, som vil lette de intime scener.

 

 • Tale med skuespillerne allerede i castingprocessen, for at være sikker på, hvor de står i forhold til de scener, som opgaven indeholder.

 

Mit arbejde med TV og teater, med ikke professionelle medvirkende, kan bestå i:

 

 • Indledende møde med redaktionschef, produktionschef, tilrettelæggere, castere og resten af holdet om sårbart indhold og eventuelt sårbare medvirkende. Der kan være tale om børn, meget unge, socialt udfordrede m.m.

 

 • Tale med de medvirkende allerede i castingprocessen, for at være sikker på, hvor de står i forhold til de optagelser, som opgaven indeholder.

 

 • Forberede de medvirkende og/eller tilrettelæggerne følelsesmæssigt på de intime/sårbare optagelser, tilbyde støtte under optagelserne, samt evt. debriefing efterfølgende.

 

 • Være med til at sikre et trygt arbejdsmiljø, så de medvirkende kan give så meget af dem selv som muligt.

 

 • Sikre at de etiske retningslinjer, som produktionsselskabet har, bliver fulgt.

 

 • Sikre at de medvirkende er rustet til mødet med pressen og støtte undervejs i den proces.

 

 

Om mig:

 

Jeg kommer oprindelig fra film/TV branchen, men har siden 2014 haft hovedbeskæftigelse som psykoterapeut med speciale i emner som selvværd, grænser, intimitet, kontakt og selv-støtte.

 

Min mangeårige baggrund som tilrettelægger/instruktør og caster gør, at jeg har en indgående forståelse af instruktørens og filmholdets arbejde og udfordringer i forhold til tid/penge/logistik/historiefortælling m.m. Derudover er jeg som terapeut vandt til at arbejde med og udfordre det intime og sårbare med øje for den enkeltes integritet.

 

Erfaringen fra de to verdener oplever jeg som et kæmpe plus. Det betyder noget, at jeg kan relatere til alles behov – da det vigtigste er at få samarbejdet til at fungere.

 

Jeg modtager løbende supervision og følger med i udviklingen indenfor området  – gennem de mest erfarne intimkoordinatorer i blandt andet Sverige og England og USA.

 

Gratis formøde: 

 

Hvis I er i tvivl, om der er brug for en intimkoordinator på jeres projekt, kommer jeg gerne ud og tager et afklarende møde. Derefter sender jeg et bud på en ”pakke”, som jeg tænker ville passe til jeres behov.

 

Når man hyrer mig til en opgave – skræddersyr man forløbet fra gang til gang.

Jeg har haft en opgave på en TV-serie, hvor jeg brugte ca. én dag på at læse manus og derefter et enkelt møde med en spiller, hvor vi gennemgik de scener, der var udfordrende. Og andre opgaver, hvor skuespillerne er psykisk sårbare og jeg er løbende med under hele prøve-perioden. Så forløbet er meget forskelligt.

 

Tidligere opgaver:

 

Kastanjemanden  – TV-serie – Sam Production/Netflix 2020

My Deer Hunter  – Teater – Fix&Foxy v. Tue Biering/Betty Nansen 2020

Vi de 1 % – Teater – Fix/Foxy v. Tue Biering/Østerbro Teater 2021

Halbal – Film – 18Frames afgang/Sif Lina Lambæk 2020